GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran

 

 Kalo ade superhero pujaan, moh le join contest kat Buasir Otak


WATAK KEGEMARAN


Undertaker

Aku minat Undertaker kerana die otai, power, digeruni  dan gila. Tok imam, makcik-makcik, bebudak shuffle hatta Neelofa kenal beliau. Hero ko hado?


5 comments:

onlajer said...

Datang dari Contest Gila, selesai buat ini cuba2lah buat INI pula

Faizul Osman said...

mmg ganas tp sy tak minat.. minat yg comel2 je... haha...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

Prince of Noob said...

Tahniah! Anda dipilih sebagai pemenang GiveAway Contest Gila Buasir Otak #1: Watak Kegemaran. Sila emailkan Nama dan Alamat anda ke alamat email berikut - princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk menuntut hadiah 8GB Pen Drive. Hadiah akan dihantar menggunakan Pos Ekspress dan nombor rujukan pos akan diberikan kemudian. Tapi sekiranya kami tidak dapat menerima sebarang email dari pihak anda sehingga Ahad ini, maka kemenangan ini akan terbatal dan hadiah akan diberikan kepada orang lain. Sila layari entry pengumuman pemenang ini.

onlajer said...

taniah pasal menang hehe

jatropos said...

terima kasih semua...x sangka blog buruk ni boleh menang

Post a Comment